OPOMBA! Ta stran uporablja piškotke in podobne tehnologije.

Če ne spremenite nastavitve brskalnika, se strinjate z njo in s pravilnikom o zasebnosti na tej povezavi. Preberite več o Pravilniku o zasebnosti

Razumem

Programi za šole

Spomladanski in jesenski čas je čas športnih dni, izletov, ekskurzij in drugih skupinskih dogodkov. V Skok športu imamo s tovrstnimi programi 20 let izkušenj. Vse športne dejavnosti ob spremstvu učiteljev ali mentorjev izvajamo samostojno in še posebnost pozornost posvečamo kvalitetni in varni izvedbi.

NAJLEPŠI ŠPORTNI DNEVI

RAFTING

Rafting izvajamo na reki Savi od Medvod do Skok šport centra na Brodu pod šmarno goro. Je popolnoma varen in zato primeren za vsakogar.Med spustom boste skupaj z vodnikom rafta preveslali kar nekaj nezahtevnih brzic,tekmovali, se zaletavali, guncali vrteli, špricali in uživali na vodi. Na spustu vam vsekakor ne bo manjkalo športne aktivnosti in zabave. Po dobri uri priveslate do Skok šport centra, kjer vas bodo čakala suha oblačila. Rafting je primeren za učence od 4. razreda dalje.

Velikost skupine: do 40 oseb; za večje skupine izvedemo rafting v več skupinah

KOLESARJENJE IN RAFTING

Krožni izlet s štartom in ciljem v Skok šport centru. Kolesarski del proti Medvodam ni zahteven in je brez vzponov in spustov. Kolesarili boste ob reki Savi po kolovozih, stranskih in gozdnih poteh vse do štarta raftinga v Medvodah. Tu kolesa zamenjate za rafting opremo in odveslate po Savi do Skok šport centra. Trajanje kombiniranega izleta je dobri 2 uri. Kombiniran izlet je primeren za učence višjih razredov osnovne šole in srednješolce.

Velikost skupine: do 25 oseb; na raftu se jim lahko pridruži skupina, ki ne presega števila 40 oseb

SPUST S SIT ON TOP KAJAKI

Spust poteka na istem odseku reke Save kot rafting. Udeleženci veslajo v sit on top kajakih za eno ali dve osebi. Kajaki so zelo stabilni in preprosti za uporabo. Aktivnost je primerna za srednješolce.

Velikost skupine: do 20 oseb

ŠOLA KAJAKA

Pod vodstvom učitelja kajaka se boste seznanili z osnovami veslanja v kajaku. Začeli boste z ''mokrimi pravili'' (osnovna oprema, varnost na vodi . . .), kako pravilno držite veslo, kako zaveslate, kako obračate kajak in kaj vpliva na to, v katero smer ga boste obrnili . . . Za konec morda še tekmovanje v veslanju. Šola kajaka traja ca. 2 uri in je primerna za učence višjih razredov osnovne šole in srednješolce.

Velikost skupine: 5 do 10 oseb; šolo kajaka lahko izvedemo v več skupinah

KOLESARJENJE

Start in cilj kolesarjenja je v Skok šport centru. Kolesarjenje poteka po stranskih cestah, kolovozih in gozdnih poteh in traja 1 do 2 uri. Dolžino prilagodimo posamezni skupini. Kolesarjenje je primerno za učence višjih razredov osnovne šole in srednješolcem. Zaželjena je prisotnost vsaj enega šolskega spremljevalca. KOLESA in ČELADE priskrbi Skok šport. Uporaba čelad je obvezna.

Velikost skupine: do 20 oseb

 

SPOZNAVNI DAN ALI ZAKLJUČNI IZLET

Rafting ali kolesarjenje in rafting, je lahko tudi zaključni izlet ali spoznavni dan ob pričetku šolskega leta. V kolikor bi želeli v Skok šport centru preživeti cel dan, lahko najamete dobro opremljen prostor za piknike in razna srečanja. Prostor je pokrit, opremljen je z mizami, klopmi, dvojnim plinskim žarom, hladilniki, toplo vodo, WC-ji. V času najema lahko igrate odbojko na mivki, mali nogomet ali druge športne igre na travniku. Piknik si lahko pripravite sami ali za to poskrbi catering podjetje.prostor je primeren za skupine do 60 oseb.

DRUŽENJA ZA UČITELJE

Tudi učitelji potrebujete oddih od vsakdanjega napornega dela in možnost za spoznavanje s sodelavci izven šolskega okolja. Medsebojno sproščeno aktivno druženje v okolici, kjer ni delovnih obveznosti, je lahko korak k boljšim odnosom in dobremu vzdušju v kolektivu. V Skok šport centru vam lahko pripravimo aktivno družaben dan, ki bo primeren za vse, najsi si želijo ta dan preživeti bolj ali manj aktivno. Program prilagodimo vašim željam.

Cenik športnih aktivnosti:

Rafting: 16 € na osebo

Kolesarjenje in rafting: 22 € na osebo

Spust s kajaki sit on top: 16 € na osebo

Šola kajaka: 16 € na osebo

Kolesarjenje: 12 € na osebo

Cenik športnih aktivnosti velja samo za šolske skupine pri minimalnem številu 8 udeležencev; šola kajaka 5 udeležencev.

NAVODILA UČITELJEM IN SPREMLJEVALCEM

Skok šport za aktivnosti na vodi priskrbi: plavalni jopič, čelado, neoprensko obleko in anorak

Za aktivnosti na vodi potrebujete: kopalke, kratko ali dolgo majico, brisačo, obutev za vodo

Kolesarjenje: udeleženci naj bodo vremenu športno oblečeni in obuti